Despre noi

Dintr-o simpla gluma am decis sa raman impreuna cu sotia mea in UK. Am muncit si muncesc in continuare, dar m-am decis sa scriu cateva randuri referitoare la viata din United Kingdom. Sper sa fie utile multora, mai ales celor se-si doresc sa se mute si sa lucreze aici, in Marea Britanie.
Nu fac politica, nu ma cert cu nimeni. Blogul este personal, la fel si parerile.
Imi iau dreptul sa selectez comentariile si injuraturile 🙂 Deci stati calmi. Oricum apelati cu incredere, sotia mea ma asista din umbra si, din cand in cand mai posteaza si ea.
Vreti si voi sa adaugati ceva? E perfect, dar nu injurati prea tare ca ma pricep si eu.
Nu va place ce vedeti? Perfect. Alt+F4 sau steluta aia din coltul browser-ului si ati terminat.
Scriu uneori din placere, alte ori din draci si de multe ori pentru a ajuta si pe altii.
Mi-am facut un target! Daca reusesc sa schimb sau sa ajut o persoana din 100, atunci sunt fericit. Incercati si voi si o sa vedeti senzatii tari 🙂

Sunt Roman si voi ramane la fel! Iubesc Romania si desi am calatorit si calatoresc in permanenta, nimic nu ma va face sa renunt la tara mea. A, ca apar momente critice in viata sau nevoia te impinge la schimbari, sunt de acord cu plecari temporare, dar a renunta la tara mea niciodata.

Suna cam dramatic? 🙂 Poate, dar va spun sincer, nicaieri nu-i mai bine ca acasa, iar acasa pentru mine e doar in Romania.

Aveti intrebari? Perfect! Imi veti da idei pentru alte articole. Daca este nevoie ma voi interesa personal si voi reveni cu detalii.