Programare la Doctor – 1 an!

Sistemul medical britanic. Programare la un control medical pentru anul urmator.

Tocmai ce am avut ocazia sa vad o programare facute pentru un control la una din clinicile din Marea Britanie: programarea a fost solicitata pe 13 Iunie 2019 si a fost aprobata pentru data de 10 Martie 2020! Peste 9 luni pacientul trebuie sa se prezinte la medic pentru consult.

Programare la consult in UK.jpg

Ca sa nu apara confuzii, programarea este pentru un control specific, dar fara legatura cu vreo sarcina… ce s-ar dezvolta in 9 luni.

Deci ma intreb, in Romania cand doctorul nostru, ala amarat, te cheama peste o saptamana este injurat. Noi vrem ACUM! Dar in UK stam si aplaudam. Am reusit programarea! Nu conteaza daca mai traim 1 an sau nu, avem programare.

Pentru a mia oara spun: trebuie sa RECUNOASTEM ca pentru 2-300 lire ramase de la un salariu la altul romanul e in stare sa-si vinda si sufletul. Acceptam un sistem strain noua, dar pe care-l consideram perfect, cu toate ca este plin de imperfectiuni.

In fapt e simplu de explicat: daca mai rezisti un an pana la consult, inseamna ca mai poti si vei mai fii in stare sa-ti platesti taxele la stat. In acest caz meriti sa vezi un Doctor. Daca nu, si daca ai nevoie doar de urgenta, atunci devii inutil iar asigurarea ta medicala nu-si mai are rostul.

Apropo, aveti idee ce contine asigurarea voastra medicala si cat va acopera in caz de nevoie? Va las pe voi sa verificati sau macar sa ghiciti. Veti avea surprize mari!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.