Yes or No Brexit – This is the question

Sau cine pe cine voteaza!

Mi se pare mie sau imi suna cunoscut? Priviti putin urmatoarele poze:

PRO BREXIT – PRO PSD

PRO

IMPOTRIVA BREXIT – ANTI PSD

CONTRA

Asa cum am spus si eu si s-a tot postat in media, marea majoritate a votantilor PRO BREXIT au fost pensionarii, muncitorii de la sate si cei din clasele sociale inferioare. Cum este si cu votul PRO PSD??!

Nu cumva asta dovedeste pentru a mia oara ca peste tot este la fel? Coruptia, minciuna, dezinformarea lucreaza la fel peste tot. Interesul financiar, interesul politic si personal domneste si conduce indiferent de limba vorbita sau de nationalitate.

Conform surselor oficiale, in Londra au iesit Sambata, 30 Martie 2019 cateva mii de protestatari la mitingul Pro Brexit, asa numitii „Yellow Vests”, o copie a protestatarilor din Franta, la o zi dupa mitingul Anti Brexit, unde au participat pana la un milion de persoane (unele surse mentioneaza peste 700 000, altele aproape 1 milion).

Surprinzator a fost faptul ca cele mai mari violente au avut loc la mitingul Pro Brexit, terminat cu cinci arestari pentru atac asupra fortelor de ordine si persoanelor publice, pentru lupte de strada si atac asupra unui cameraman. Detalii aici. 

Ca sa ne aducem aminte, la data de 23 Iunie 2016 britanicii au votat pentru iesirea din Europa astfel:  17,410,742 persoane (51,89%) pentru iesire, iar pentru ramanerea in Europa 16,141,241 persoane (48,11%).

Insa, ce a socat cel mai mult nu a fost rezultatul, ci cautarile pe Google in urmatoarele zile ce au urmat acestui referendum! Mai jos aveti cele mai multe cautari, Google Trend-ul din ziua urmatoare votului, cand britanicii au inceput serios sa se gandeasca la ce au votat. In Irlanda sau Scotia, nu stiau despre ce se vorbeste nici in ziua alegerilor, imediat dupa ce s-au inchis urnele de vot.

GOOGLE

 

GOOGLE 2

 

GOOGLE 3

Si atunci, imi pun intrebarea, cine si de ce a vrut sa se ajunga la acest rezultat?

Ce partide politice doresc atat de mult iesirea din Europa? Oare nu stim?

Ce interese comune sunt la nivel mondial, de a dezmembra Comunitatea Europeana?

Important este, din pacate, ca populatia poate fi mult prea usor influentata.

Sa te intrebi cu cine, de ce si pentru ce ai votat, la o zi dupa ce ti-ai spus cuvantul, e foarte dureros. Si din pacate aici nu vorbim de o tara estica, gen Romania, ci despre una dintre tarile considerate ca exemplu de democratie, educatie si independenta. Oare?

NO MORE COMMENTS

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.