Este dovedit ştiinţific!

Este dovedit ştiinţific: Bărbaţii cu burtă atrag mai multe femei frumoase şi trăiesc mai mult, iar Bărbaţii cu chelie sunt consideraţi mai inteligenţi, educaţi şi oneşti!

Esteee ! M-am linistit 🙂 Uite ce spun specialistii!

Imaginea bărbatului ideal s-a schimbat odată cu trecerea timpului. În Evul Mediu, faptul că erai „dolofan” reprezenta un semn de bogăţie, ceea ce i-a făcut pe „oamenii cu greutate” să fie destul de populari în acea perioadă.

4d861a0fce60bb77e
Foto: yourtango.com

Potrivit lui Richard Bribiescas, profesor de Antropologie, Ecologie şi Biologie Evolutivă la Universitatea Yale, există o explicaţie biologică pentru care femeile se simt mai atrase de bărbaţii ce preferă să stea acasă pe canapea, decât să meargă la sala de sport.

Bărbaţii cu câţiva centimetri în plus în talie au un nivel mai scăzut de testosteron, care asigură un sistem imunitar mai bun şi, ca urmare, o speranţă mai mare de viaţă.

Sunt mai puţin critici!
Femeile se simt mai bine atunci când stau cu un bărbat „fără pătraţele”. Burtica bărbaţilor pare să le dea mai multă încredere de sine reprezentantelor sexului frumos, deoarece aceşti bărbaţi dovedesc că pun mai puţin accent pe aspectul fizic şi sunt mai puţin critici.

Nu mâncați în exces
Acestea fiind spuse, evitaţi să mâncaţi în exces. Consumul de alimente bogate în grăsimi saturate creşte riscul bolilor cardiovasculare, al diabetului şi poate duce la apariţia multor alte probleme de sănătate.

Dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi răsfăţa cu o bere şi o pizza în weekend; fără a trebui să vă simţiţi vinovaţi să mergeţi la sala de sport pentru a scăpa de acele calorii.

Cu toate acestea, trebuie să faceţi exerciţii fizice în mod regulat, chiar dacă doriţi să păstraţi acea „burtă” care arată atât de bine.

Adevarul este, fetelor, ca daca aveti unul cu patratele langa voi ce are program zilnic de sala mai ceva decat Bianca Dragusan, o sa ajungeti sa va bateti pe cosmetice, creme solare si programarile la SPA! Nu ca ar fi rau, dar concurenta va costa cam mult.

Si nu in ultimul rand 🙂 Concluzia studiului este ca barbatii cu burta rezista in pat, in medie, cu 7,3 minute mai mult decat cei care nu sunt supraponderali. Cei slabi sunt mai predispusi la ejaculare precoce, arata studiul.

Acum despre chelie! Vai ce ma unge la suflet 🙂 

De la Bruce Willis şi The Rock, bărbaţii cu chelie de la Hollywood au avut întotdeauna roluri dominante în filmele de acţiune. Deşi unii bărbaţii sunt îngrijoraţi de pierderea părului, chelia ar putea aduce o mulţime de beneficii, spun cercetătorii. willis

Studiile au dovedit că, în cazul bărbaţilor cu chelie, aceştia prezintă o formă de dominanţă socială într-un mod inofensiv.  De asemenea, oamenii cu chelie sunt consideraţi mai maturi din punct de vedere social, sunt mai educaţi şi oneşti în comparaţie cu bărbaţii cu păr.

De la vârsta de 35 de ani, aproximativ 45% dintre bărbaţi observă o pierdere a podoabei capilare, aceasta crescând în jurul vârstei de 60 de ani, notează Daily Mail. 

stratham Pentru a analiza modul în care bărbaţii cu chelie sunt văzuţi în grupurile sociale, cercetătorii au cerut unor oameni să noteze patru tipuri de bărbaţi. Experţii au măsurat atracţia fizică, agresivitatea, calmitatea şi maturitatea socială. Rezultatele au prezentat faptul că bărbaţii cu păr au avut cel mai mic scor privind maturitatea socială, în timp ce bărbaţii cu chelie au obţinut cel mai mare scor.

Notele pentru diplomaţie s-au îndreptat în aceiaşi direcţie, în timp ce notele pentru agresivitatea au fost cele mai mari în cazul bărbaţilor cu păr.  Dr. Muscarella declară: ,,Toate aceste note relevă faptul că bărbaţii cu chelie evocă o formă de dominanţă socială inofensivă”.

Într-un alt studiu neoficial al Dr. Muscarella, acesta afirmă că nu există nicio relaţie între chelia bărbaţilor şi numărul de partenere sexuale pe care aceştia îi au în timpul vieţii.

Bărbații cu chelie nu sunt doar mai puternici, ci și mai inteligenți arată un studiu efectuat de psihologul Ronald Henss de la Univesitatea Saarland, pe un eșantion de 20,000 subiecți. Participanții au afirmat că deși par mai în vârstă, cei cu chelie par și mai inteligenți. Michael Jordan

Cercetătorii sugerează că bărbaţii care suferă de pierderea părului ar trebui să nu mai investească banii pentru inversarea procesului.

Chelia ar putea avea şi efecte benefice asupra sănătăţii bărbaţilor. În cadrul unui studiu din 2010 a fost descoperit faptul că bărbaţii care devin chei de la o vârstă fragedă sunt cu 45% mai puţin predispuşi la dezvoltarea cancerului de prostată.

Concluzie? Cred ca noi astia cu par ceva mai rar suntem mai buni, mai prietenosi, mai inteligenti 🙂 si nicidecum frustrati!

diesel

Apropo, cum a zis cineva, ia priviți la aceste sex simboluri de mai sus, care se laudă cu chelia lor: Jason Statham, Bruce Willis, Michael Jordan, Vin Diesel. Vi se pare că lipsa părului le-a stat în calea succesului?

Fetelor, burtica si chelia noastra se asorteaza bine cu putina celulita si coditele de randunica de la frumosii vostri ochi! Deci compatibilitate totala 🙂 .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.