BREXIT – Cum si ce ne trebuie pentru a putea sa ne stabilim in UK – Last part – 7

Inchei seria de postari referitoare la „Ce trebuie sa facem pentru a obtine rezidenta in UK” cu ultima continuare, a 7-a, referitor la CE si CUM sa procedam pentru a ne putea stabili in UK, dupa implementarea BREXIT-ului.

Vreau sa va reamintesc, daca aveti intrebari apasati aici, e pagina de Contact si trimiteti un mesaj. Pana acum am incercat sa raspund tuturor in cat mai scurt timp. Uneori am gasit mesajele in Spam dupa multe zile, ceea ce m-a facut acum sa verific si acest folder zilnic! Oricum, nu va costa nimic. Incerc sa ajut atat cat pot. Am destule informatii si cunostinte in destule domenii pentru a putea ajuta si pe altii. Din pacate sunt unele detalii pe care nu le pot publica, altele insa pot fi facute publice.

Pe viitor voi incerca sa ating si alte subiecte utile, nu fierbinti, gen „Cum sa ne imbunatatim Credit Score-ul la Banci”, „Codurile de Impozitare in UK”, „Cum sa realizam un CV profesional si cautat in UK”, sau „Cum va prezentati si ce sa spuneti la un interviu de angajare in UK”. Pentru multe din informatiile cuprinse in aceste articole si in altele pe care le voi posta in viitor eu am platit sume suficiente, e vorba de cursurile acestora. Pentru alte informatii mi-am pus doar capul si timpul personal la lucru. Oricum, nimic din ce postez nu e nou! Nu inventez roata si nici nu am de gand sa dovedesc ca pamantul e rotund. Sunt doar sfaturi prietenesti, oferite gratis oricarei persoane ce vrea sa le citeasca.

NU UITATI! Daca totusi vreti sa primiti update-uri, sa vedeti postarile in timp real, dati un Like la pagina mea de Facebook, https://www.facebook.com/stauinuk/

Deci, continui, ca si in celelalte articole despre Brexit, (aici Part 6) postez copy-paste de pe site-ul oficial GOV.UK, site ce nu poate fi accesat decat daca te afli in UK, au restrictiile lor. Din fericire se pare ca vor lasa disponibile aceste informatii si publicului larg din afara UK. Postarea este in engleza, dar puteti folosi Google Translate pentru a traduce intregul articol. Fac aceasta postare cu precadere pentru romanii din tara, din Romania si nu pentru cei din UK, ce pot obtine aceste informatii la nivel local.

Deci incheiem cu INFORMATII de Final, CE se intampla DUPA ce aplicati pentru rezidenta in UK.

brexit uk
http://www.twinbeardtravel.com.au

After you’ve applied

If your application is successful, you’ll be given either settled or pre-settled status. Find out what rights you get for each status.

You’ll get proof of your status through an online service. You will not get a physical document unless both of the following apply:

You can read more information about how to view and prove your status.

If you make a mistake in your application

The Home Office will contact you before making a decision on your application, so you can correct the error.

They’ll also tell you if you need to provide more evidence before they can make a decision.

If your application is unsuccessful

You may be able to apply for an administrative review of the decision.

You may be able to appeal the decision if you apply after 29 March 2019. This is still subject to approval by Parliament.

You can also reapply as many times as you want to before 30 June 2021. You’ll have to pay the fee each time you apply.

If you already have an outstanding immigration application

When you apply under the EU Settlement Scheme any other immigration application you have with the Home Office will not be considered.

You’ll get a refund for your outstanding application.

If you withdraw your application

You will not usually get a refund.

 

Sursa https://www.gov.uk

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.