Fuck your money, fuck your position!

… sau cum prostim lumea cu stiri false!

Mesajul dintr-o postare de pe facebook e interesant, dar deriva dintr-o stire falsa pe care majoritatea s-au gandit s-o posteze, ca da bine, aduce like-uri si lacrimi multe! 🙂 Plm, tot nu intelege lumea cat de usor pot fi influentati???

Oricum, mesajul fake trebuie adresat tuturor, dar pe care cu siguranta nu-l vor baga in seama nici unul dintre parlamentarii, afaceristii sau puternicii nostri in euro… plm, va veni si vremea lor.

28055665_1611651932233150_3439410815860933082_n

Citez, dar subliniez ca e fake: „Cunoscutul actor, Arnold Schwarzenegger, a postat o fotografie cu el dormind pe stradă sub faimoasa sa statuie de bronz și, trist, a scris „Cum s-au schimbat vremurile”…

Motivul pentru care a scris fraza a fost nu pentru că este bătrân, ci pentru că atunci când era guvernator al Californiei, el a inaugurat un hotel cu statuia sa. Personalul hotelului i-a spus lui Arnold: „În orice moment poți veni și ai o cameră rezervată pentru tine”. Când Arnold nu a mai fost în ​​funcția de guvernator și s-a dus la hotel, administrația a refuzat să-i dea o cameră argumentând că ar trebui să plătească pentru una, deoarece erau foarte solicitați.

El și-a adus un sac de dormit, l-a așezat la picioarele statuii sale și a explicat:
„Când eram într-o poziție importantă, mi-au oferit totul, întotdeauna, și când am pierdut această poziție, au uitat de mine și nu și-au ținut promisiunea.
Nu aveți încredere în poziția voastră sau în banii pe care îi aveți, nici în puterea voastră, nici în inteligența voastră, nu vor dura! Când ești „important” în ochii oamenilor, toată lumea este „prieten” cu tine. Dar odată ce nu mai prezinți interes, nu mai contezi! Nu ești cine crezi că vei fi întotdeauna, nimic nu durează pentru totdeauna!”

Ca o confirmare, printr-o singura cautare pe net am gasit urmatoarele linkuri:

Was Arnold Schwarzenegger denied accommodation at hotel? FAKE news debunked!

Arnold Schwarzenegger Posts Funny Photo of Himself … Next to a Statue of Himself

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.